top of page
  • Bellnor

Anett: Business Management õpingutest Inglismaal

Anett alustas 2019. aasta sügisel õpinguid Suffolki ülikoolis Diagnostic Radiography erialal, kuid sai üsna ruttu aru, et soovib oma eriala vahetada. Loe lähemalt tema kogemusest Inglismaal.


1. Miks otsustasid õppima minna välismaale?


Ma pidin kolima Suurbritanniasse 4-aastaselt, sellest ajast peale olen soovinud, et saaksin seal elada. Lisaks sellele tundsin, et välismaa diplom on rohkem väärt. Kandideerisin algul Diagnostic Radiography erialale, kuid kahe nädala pärast vahetasin oma eriala Business Managemendiks. Tänu eriala vahetusele, suurenes ka minu suhtluskond. Nüüd on mul sõpru mitmetest erinevates riikidest nagu Rumeenia, Bulgaaria, Albaania, Pakistan jne.


2. Mis on olnud kõige üllatavam asi ülikoolis?


Kõige üllatavam on olnud see, kui roheline kõik ülikoolis on. Meie ülikooli katus on kaetud muruga, mis imeb endasse vihmavett. Seejärel kasutatakse ära kogu vesi tualettruumides, et säästa loodust. Samuti töötab ülikooli peahoone päikeseenergial.


3. Mis on sinu lemmik loeng? Miks?


Väga raske on valida ühte, kuid turundus, ettevõtlus ja äriõigus on olnud siiamaani minu lemmikained. Äriõigus andis mulle parema arusaama üldisest õigussüsteemist. Turundusest sain ma kaasa suurepäraseid ideid, mida loodan, et saan enda ettevõtet luues ka kasutada. Ettevõtluse aine oli kindlasti üks olulisemaid minu jaoks. Üheks grupiöö ülesandeks tuli luua firma ja kirjutada äriplaan ning seda siis investoritele ette kandma. Ma arvan, et see on vajalik oskus, mis tuleb kindlasti kasuks, kui hakata oma äri looma.


Soovitan kindlasti ühineda mingisuguse koolisisese üliõpilasseltsiga (society). Ma ise liitusin näiteks naiste jalgpallivõistkonnaga.

Anett Cathy jalgpallivõistkondSaid Anetti õpingutest inspiratsiooni? Ka Sinul on võimalus ülikooliaastad välisülikoolis veeta. Pane end kirja TASUTA konsultatsioonile.


27 views0 comments

Comments


bottom of page