top of page
  • Bellnor

Kelli: Ülikooliõpingutest Inglismaal

Kelli asus sügisel õppima University of Gloucestershire ülikooli psühholoogia erialale. Loe lähemalt tema kogemusest!


1. Miks otsustasid õppima minna välismaale?


Mul oli kindel soov õppima minna psühholoogiat ning Inglismaa tundus selleks justkui õige koht. Enne lõpliku otsuse tegemist võtsin osa Bellnori konsultatsioonist, kuid olin 90% kindel, et ma ei lähe välismaale õppima. Vestlus Bellnori nõustajaga muutis minu otsust.

2. Mis on olnud kõige üllatavam asi ülikoolis?


Minu jaoks oli kõige üllatavam see tugi ja abi, mida ülikool mulle pakkus. Abi saab igalt poolt ja alati, tuleb osata vaid küsida. Kindlasti ei jäeta sind hätta ning vajadusel osatakse suunata õige inimeseni. Samuti pani mind imestama, kui toetavad ja abivalmid on inimesed ülikoolis. Kui on mure, siis tead, et sellele leiab alati lahenduse.


3. Mis on sinu lemmik loeng/ õppeaine? Miks?


Hetkel on mul olnud ainult kaks moodulit, kuid kõige inspireerivamad on olnud need loengud, kus elukutseline psühholoog on tulnud jagama enda isiklikku kogemust, mõtteid ja andnud praktilisi nõuandeid. Samuti meeldis mulle väga, kui eriala lõpetanud õpilane jagas oma kogemusi ja vaateid enda tööst ja praktikast. See andis juurde innustust ja motivatsiooni. Üldiselt on kõik loengud olnud huvitavad, harivad ja nendes on olnud põnev osaleda.


Kõige inspireerivamad on olnud need loengud, kus elukutseline psühholoog on tulnud jagama enda isiklikku kogemust, mõtteid ja andnud praktilisi nõuandeid.


Kui ka sina sooviksid välisülikooli õppima asuda, siis tule nõustamisele. Nõustamisele saad end kirja panna https://www.bellnor.ee/consultation


51 views0 comments
bottom of page