top of page
  • Bellnor

Ülikooliõpingutest Inglismaal - tulevikule suunatud õpe!

Eliis on Saaremaalt pärit neiu, kelle suureks sooviks oli juba gümnaasiumi algusest alates Inglismaale õppima asuda. See oli tal saanud kinnisideeks, mis tuli ka täide viia. Nüüd on ta lõpetanud Coventry ülikooli rahvusvahelise õpigusteaduse õpingud ning omab õnnelikult lõputunnistust.


Peale pikka suve Eestis on taas vaja minna Inglismaale. Tol pildil teen seda juba kolmandat korda aga kergemaks ikka ei lähe.


Inglismaal õppimine kasvatas teda enesekindlaks ning karjäärile orienteeritud nooreks naiseks. Ta läbis erinevaid praktikaid nii Eestis, kui ka Inglismaal õigusbüroodes.


Tema sõnul peitub Inglismaal ülikoolide võlu selles, et juba esimesest päevast alates suunatakse õpilasi mõtlema tulevikule ja ollakse abiks praktikakoha leidmisel. Nii akadeemilised, kui ka karjäärialased võimalused on piiritud. Välismaal õppides leiad sa tohutult rahvusvahelisi sõpru ning võid hiljem julgelt väita, et sul on sõpru üle kogu maailma. See rikastab tohutult sinu maailmavaadet.


Inglismaal ülikoolide võlu peitub selles, et juba esimesest päevast alates suunatakse õpilasi mõtlema tulevikule ja ollakse abiks praktikakoha leidmisel. Nii akadeemilised, kui ka karjäärialased võimalused on piiritud.

Töötasin ülikoolis Student Ambassadorina. Sain jagada oma teekonda ning kogemusi tulevaste üliõpilastega.


Eliis soovitab kõigil noortel, kel vähegi võimalust avastada maailma ja parim viis selle tegemiseks on tema arvates kõrghariduse omandamine võõrsil. Vahel tuleb tõesti ära käia kaugel, et mõista kodumaa tõelist väärtust. See on kogemus kogu eluks.



Kui ka Sinu suureks unistuseks on välismaal õppimine, siis pane end kirja tasuta välisõppe konsultatsioonile. Konsultatsiooni käigus tutvustame sulle erinevaid erialasid ja ülikoole, räägime õpingutest, kandideerimisprotsessist ja rahastusvõimalustest.




306 views0 comments
bottom of page