top of page
  • Bellnor

Kandideerimisprotsess

Augusti lõpus alustasid kooliteed mitmed õpilased, kes kandideerisid Hollandisse ülikooli. Käimas on eelnädal ning septembri algusest alustavad nad juba oma tavapäraste õpingutega. Kooliteed alustas ka Tartust pärit Kerli, kes läks õppima Breda Ülikooli. Uurisime Kerlilt miks ta valis just Breda Ülikooli ning Hollandi. Samuti tahtsime teada, miks kasutas ta kandideerimisel just meie abi.


Miks otsustasid minna õppima Hollandisse?


Esimeseks valikuks ja suureks sooviks oli minna õppima Saksamaale. Kuna ma ei leidnud endale sobivat ülikooli ning tingimused ei ühtinud minu soovidega, hakkasin uurima võimalusi ka teistes riikides. Valituks sai Holland, mis on minu jaoks samuti suur väljakutse ja mugavustsoonist välja astumine.


Miks just Breda Ülikool ning Tourism management eriala?


Breda University of Applied Science oli pigem juhus kui kindel valik. Eriala valik oli keeruline ja pikk protsess. Gümnaasiumi lõppedes alustasin erinevate võimaluste otsimisega ning käisin erinevatel messidel. Hollandi ülikooli idee sain samuti haridusmessilt. Läksin lihtsalt uudistama mida maailmas pakutakse. Messil kohtasin Eesti tüdrukut, kes õpib samas ülikoolis (Breda University of Applied Science) ning leidsin, et sellel ülikoolil on tohutu potensiaal. Otsuse tegin kiirelt ning kinnitasin õppimise paar päeva peale lõpuaktust.


Kuidas aitas sind kandideerimisprotsessil Bellnor ja kas soovitaksid seda ka teistele õpilastele?


Uue asja alustamine on alati keeruline ning aeganõudev ning peab märkama detaile. Olen tänulik, et leidsin Bellnori, mis aitas mul kooli sisse saamiseks vajalikud paberid ära täita ning kiirendas sisseastumise protsessi. Nii suurte sammudega on kindlasti vaja kedagi, kes oleks alati olemas ja valmis küsimustele vastama. Vanemad seda päris tihti teha ei oska. Bellnori abi on väga kasulik.




Kui ka Sinu suureks sooviks on alustada järgmisel aastal kooliteed Hollandis, siis võta meiega ühendust ja lepime kokku aja konsultatsiooniks. Konsultatsioon on parim võimalus teada saada mida just SINA soovid. Hollandi ülikoolidesse avatakse kandideerimine septembris ning see on avatud detsembrini.


Rohkem infot info@bellnor.ee või meie Facebookist.

41 views0 comments
bottom of page